Inpakker koeken (38 uur per week) – Deventer Koek fabriek – Deventer

Deventer koek

Altijd al willen werken in een bedrijf met het predicaat koninklijk, dan is nu je kans. Als je uit Deventer komt dan ken je de geur zonder dat je er ooit binnen bent geweest. Je ruikt de zoete lucht helemaal bij binnenkomst.
Je taak is het inpakken van de beroemde Deventer koek en koeken van private labels. Deze kunnen van verschillende formaten zijn.
De functie van inpakker is zowel parttime als fulltime te doen en is in de 3 ploegen, maar minimaal 22.5 uur. De functie is voor bepaalde tijd, maar kan bij zeer goed functioneren worden omgezet in een functie van onbepaalde tijd.

Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorden zijn goed te noemen naast een goed salaris, welke al na een half jaar verhoogd wordt, ploegentoeslag, krijg je reiskosten en een adv vergoeding.
Ook zijn er volop mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf.

Uren:38
Dienstverband: tijdelijk werk

Over de werkgever
Je gaat werken bij de Deventer koek fabriek. De befaamde bijtjes komen hier vandaan, maar ook private labels van alle grote supermarkten uit Nederland.

Vaardigheden
Voor de functie is het belangrijk dat je productie ervaring hebt. Verder begrijp je de Nederlandse taal goed en kunt deze lezen en schrijven.
Aangezien het om inpakwerk gaat is enige handigheid belangrijk bij het inpakken van de koeken. Ook is het belangrijk dat je fysiek in orde bent, aangezien de koeken van verschillende formaten kunnen zijn.
Daarnaast vind je hygiëne belangrijk, heb je verantwoordelijkheidsgevoel en ben je stipt.

Voor deze functie is er geen minimale werkervaring vereist.

Lees hier meer…

Wat vind jij er van?