Inpak productiemedewerker – SUEZ – Zwolle

Suez logo

Ben jij een kampioen in stickers verwijderen? Of wil je dit juist worden? Verdien met €11,43 je stickerskills! En dat niet alleen! Je verdient direct karmapunten omdat je je collega’s helpt met jouw werktempo en de Scaniafabriek draaiende houd. Dat is nog eens een win-win situatie! Je bent als stickerverwijderaar / productiemedewerker bij SUEZ in Zwolle verantwoordelijk voor het verwijderen van stickers op de blauwe bakken. Die daarna opnieuw in de Scaniafabriek worden gebruikt.

Op de afdeling ‘blauwe bakken’ zoeken wij een ware stickerverwijderaar. Je gaat stickers van de blauwe plastic bakken halen. Verder maak je de bakken leeg. Het materiaal dat uit de bakken komt, wordt gesorteerd op kwaliteit. Is de bak leeg? Dan kan je de bakken opstapelen. Is een stapel groot genoeg? Dan bind je deze stapel af. Hartstikke leuk werk, dat je samen met nog 5 á 6 andere collega’s gaat doen. Samen zorgen jullie aan het einde van de werkdag voor een lege en schone werktafel. De bakken die je klaarzet gaan weer terug naar de Scaniafabriek om opnieuw gebruikt te worden. Dus het controleren van de plastic blauwe bakken behoort ook tot je takenpakket.

Lees hier meer…

Wat vind jij er van?