Opleiding Beveiliger AZC Musselkanaal

Facilicom Group

Binnen een jaar word jij opgeleid tot gediplomeerd beveiliger en deze opleiding wordt betaald door Trigion. Je start met een werk-leertraject waarbij de eerste twee weken volledig in het teken staan van (online) theorie. Deze lesweken maken deel uit van het inwerktraject en worden volledig uitbetaald. Na het volgen van de (online) lessen mag je je kennis meteen in de praktijk brengen en start je inwerktraject als aspirant beveiliger. De daaropvolgende maanden werk je zelfstandig met enige regelmaat aan je theorie en leg je de benodigde examens af.

Werken als objectbeveiliger bij AZC Musselkanaal betekent werken in een multiculturele omgeving. Je loopt controlerondes en draagt hiermee bij aan de veiligheid op het terrein; opent en sluit gebouwen op het terrein en verzorgt de sleutel- en bezoekersregistratie. Een afwisselende werkomgeving met veel verschillende nationaliteiten en culturen. Het is daarbij belangrijk dat je flexibel bent, want als beveiliger draai je dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten. Houd er rekening mee dat de nadruk bij deze vacature op de nacht- en weekenddiensten ligt. Voor deze vacature vragen wij een inzetbaarheid van 80 uur per periode (4 weken). Deze parttime opleiding is flexibel in te delen waardoor het perfect te combineren is met een bijbaan of gezinsleven. De gevraagde inzetbaarheid hoeft namelijk niet evenredig verdeeld te worden per week.

Jij bent verantwoordelijk voor de veiligheid van medewerkers, bewoners en bezoekers. Trigion staat niet voor niets voor ‘de veilige keuze’. Naast je kennis van de theorie luister je ook naar je onderbuikgevoel. Je treedt daadkrachtig op als dat nodig is. Zorgen dat iedereen veilig is en zich ook zo voelt is jouw kerntaak.

Lees hier meer…

Wat vind jij er van?