Medewerker Crematorium (20 uur) locatie Tiel – Dela – Tiel

Dela logo

Voor ons crematorium en uitvaartcentrum in Tiel zoeken we voor 20 uur per week een nieuwe collega die aan de slag gaat als Medewerker Crematorium. Iets voor jou? Je komt te werken binnen een team dat bestaat uit 11 allround medewerkers waarin jij ook op alle facetten wordt ingezet.

Een typische dag van een Medewerker Crematorium

Het is maandagochtend bijna 8.30 uur als je het crematorium en uitvaartcentrum in Tiel binnenloopt. Na het begroeten van jouw collega’s pak je een kop koffie en sluit je aan bij de dagstart. Vier crematies en twee diensten met horeca; het wordt een drukke dag. Samen bespreken jullie de taakverdeling en bijzonderheden van vandaag. Als de dagstart eindigt heb je nog ongeveer een uur voordat de eerste dienst begint.

Als eerste bereid je het beeld en de muziek voor de diensten van vandaag voor. Je zorgt dat de aangeleverde PowerPoint-presentatie klaarstaat op de computer en loopt de presentatie door op de schermen in de zaal. Ook check je of het geluid van de microfoon aanstaat en of de muziekstukken in de juiste volgorde staan.

Voordat de dienst begint, kijk je op je telefoon. Je hebt de mail met daarin de planning voor morgen al ontvangen. Morgen begint jouw werkdag om 12.00 uur. Na afloop van de dienst loop je door naar de keuken, omdat je collega’s via de portofoon om ondersteuning in de horeca vragen.

Lees hier meer…

Wat vind jij er van?