Onderhoudsmonteur machines / installaties – wr – Ittervoort

JobID = 1a0.07

Over de werkgever:

 • Wij zijn een bedrijf dat van alles doetomtrent ventilatiesystemen.
 • Ben jij een echtetechnicus?
 • Heb jij ervaring als monteur ofmontageleider?

Vaste baan: MonteurLeidinggevend Ventilatiesystemen| Ventilatietechniek | 2.700 -3.600 | Monteur

Wij doen van alles rondomventilatiesystemen; advies en ontwerp, reiniging en onderhoud,montage, productielevering en inspecties. Onze klanten zittenverspreid over heel Nederland.

Ieder team bij onsontwikkelt zich in zijn eigen tempo. Wij willen een omgeving zijnwaar talenten van mensen maximaal benut worden om als team en alsindividu te blijven leren.

Wat houdt de functieprecies in?:

Voor de vacature als MonteurIttervoort Ventilatiesystemen ga je het volgende doen:

Als montageleider heb je een dynamische enuitdagende rol. Jij bent de coördinerende factor in het afstemmenvan zaken in de uitvoering en hebt en nauw overleg met onze teamsplanning en tekenkamer en onze partners in de montage. Jij zorgtervoor dat onze montage werkzaamheden goed worden uitgevoerd op debouwlocaties. Doordat wij landelijk werken zal jij te maken hebbenmet zowel kleinschalige projecten als de grootstewoningbouwprojecten in Nederland. In maar liefst één op de vierwoningen in Nederland zijn onze installaties te vinden.

Onze klanten zijn voornamelijk co-makers enketenpartners, vaste partijen met wie wij reeds jaar en dag eensamenwerkingsverband hebben. Dat schept over en weer een band metde mensen in de bedrijven, wat het samenwerken juist extra mooimaakt. Je bent dus een belangrijke speler in het geheel; jij bentof wordt diegene met specifieke technische kennis vanventilatiesysteem in de realisatie in de woning- enappartementenbouw door heel Nederland. Daarmee draag ook jij bijaan onze droomambitie: wij bouwen aan een duurzaam gezond encomfortabel binnenklimaat voor iedereen!

Terversterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerdeMonteur, die past in deze rol.

Waarje als Leidinggevend Monteur Ventilatiesystemen aan moetvoldoen::

 • MBO+ opleiding en/ofwerkniveau;
 • Uitstekende communicatievevaardigheden;
 • Oplossingsgericht en proactief;
 • Flexibel, geen negen tot vijf mentaliteit enzelfstandig ingesteld;
 • Kennis van digitalesystemen (MS Office);
 • Kennis van woningbouw enventilatiesystemen is een pre;
 • Zin in eennieuwe uitdaging;
 • Het is van belang dat je goedNederlands spreekt;
 • Je woont in de omgeving vanIttervoort, Weert, Nederweert, Wessem en Roermond.

Wat deze werkgever uit Ittervoortjou biedt:

We zoeken iemand voor de langetermijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook inonze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbijbieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over hetsalaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangenaf van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden,ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jijkan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever.Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daaromsnel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaalin op Euro 2.700 tot Euro 3.600. Dit is per maand, o.b.v. een40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

WR streeft naar een goede match. Wij weten water speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijzewordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Wervingen Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Interesse? Solliciteer dan vandaag nog!:

Naast de genoemde zaken kom je in deze sfeer meer tegen.Denk aan Monteur Monteur, Service Monteur of Field ServiceEngineer.

Het gaat natuurlijk niet alleen omIttervoort ook als je in de buurt woont is dit een ideale baan,vanuit Valkenburg aan de geul, Venlo, Bunde, Steenwijk en ookHoensbroek is de reisafstand prima. En ook vanuit Brunssum,Heerlen, Reuver of Bergen is dit geen probleem. Ook Kerkrade,Houthem en Sittard zijn dichtbij. Wanneer je woont in Nuth,Swalmen, Maastricht of Spaubeek en de vacature past jou,solliciteer dan direct. Tot slot de woonplaatsen Susteren, Weert enLandgraaf die wat locatie betreft ook primazijn.

Solliciteer nu direct met de buttonsolliciteren. Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouwsollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor dezewerkgever. WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed.Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarnanog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen.Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken ofwe een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Lees meer…