CROSSDOCK MEDEWERKER 15:00-22:00 – Logistic Force – Nieuwegein

JobID = 1a0.08

<p><strong>Zoek jij een leuke baan voor de middag/avond? Een baan voor enkele of alle dagen in de week? Heb jij het in je om op een veilige en nette manier vrachtwagens te lossen en te laden? Dan hebben wij een mooie baan voor jou! Lees maar eens verder…</strong></p>WAT GA JE DOEN?<p>Als crossdock medewerker bij dit transportbedrijf help jij met het lossen van binnenkomende vrachtwagens. De spullen die je lost zet je netjes in de daarvoor bestemde postcode vakken in het magazijn. Wanneer de vrachtwagens gelost zijn is het ook weer tijd om de vrachtwagens te laden. Op route volgorde ga je de vrachtwagens weer netjes laden. Jij hebt daarbij oog voor stabiel en veilig laden zodat de chauffeur de volgende morgen met een goed geladen vrachtwagen op pad kan. Jou werk is geslaagd wanneer alles op rolletjes loopt in het magazijn en dat het er ook nog eens netjes bijstaat allemaal! Hierbij houd jij je natuurlijk aan alle regeltjes, veiligheid voorop! Dit werk is te doen vanaf zondagavond t/m donderdagmiddag/avond. Je kunt dit werk iedere middag/avond doen maar ben jij maar een paar vaste middagen/avonden beschikbaar dan kan dat ook. </p>WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?<ul><li>Een positieve houding, je hebt zin om te werken</li><li>Je bent flexibel, net als jouw werktijden! </li><li>Een oog voor detail</li><li>Je bent een team-player die ook prima zelfstandig aan de slag kan.</li></ul>HOE WE JE TERUGBETALEN?<p>Op 1000 en 1 manieren. Bij Logistic Force geloven we in krachtige mensen. Hoe je dat terugziet? Er is persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Om te beginnen met een eerlijk salaris maar dat is niet minder dan logisch, toch? Daarnaast zijn er de &#39;extraatjes&#39;. We investeren in jouw toekomst. Heb jij de ambitie om door te groeien in je vak? Je zou niet de eerste zijn die via onze eigen Academy bijvoorbeeld een hef- of reachtruck certificaat behaald. Als jij de ambitie hebt helpen wij je op weg naar jouw betere baan!</p>Iets voor jou? Waar wacht je dan op? Solliciteer!

Lees meer…