Controleleider – Countus accountants + adviseurs – Zwolle

JobID = 5e0.1

Controleleider zijn bij Countus is meer dan controles leiden. Je denkt mee met de plannen voor de toekomst van het team. We geven je vertrouwen en vrijheid, zitten niet op je nek.  

Jij bent de spin in het web op onze groeiende controle-afdeling. Samen met de andere controleleiders en extern accountants geef je richting aan de groei van onze afdeling. Groei is dan ook de reden waarom deze vacature is ontstaan. 

Wie zoeken we?

Je zit in de eindfase van je studie RA/AA of hebt deze inmiddels al in bezit. Je hebt een aantal jaren werkervaring opgedaan in de controlepraktijk en wilt deze kennis graag inzetten.

 

Heb je het theoretische deel van je studie afgerond, maar ben je nog op zoek naar een plek om de praktijkervaring op te doen? Dat kan vanuit deze functie. We kunnen je daar goed bij begeleiden. 

 

Kwaliteit staat bij jou op nummer 1. Je controleert de meest complexe jaarrekeningposten en bent mede eindverantwoordelijk voor tijdige review van het dossier.  Samen met de Extern Accountant schrijf je accountantsverslagen en bespreekt deze met de klant.

Met een gezonde dosis humor begeleid jij de controleteams en stimuleer je hen in hun ontwikkeling. Je houdt de status van de controle nauwlettend in de gaten en communiceert daarover met de klant en extern accountant. 

 

Je bent je ook bewust van je eigen ontwikkeling. Je vraagt en geeft actief feedback. Ruimte voor persoonlijke groei is er op diverse fronten.

Kortom, waarom moet je bij ons komen werken?

 • Er wordt bij ons veel gelachen!
 • Je vindt bij ons een echt goede work-life balance
 • De functie als controleleider is meer dan alleen controles leiden
 • Jij wordt onderdeel van een team dat gezamenlijk wil groeien en jij een belangrijke stem krijgt in dit proces.

We bedienen vanuit het auditteam klanten vanuit heel Nederland. Ons team heeft als standplaats Zwolle. 

Wij bieden je:

 • Salaris tussen € 3.400 en € 5.000 bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week).
 • Contract voor 28, 32, 36, 40 uur per week.
 • 30 vakantiedagen per jaar (o.b.v. 40 uur per week).
 • Laptop, telefoon.
 • Mobiliteitsregeling
 • Uitgebreid scholingsaanbod op persoonlijk en professioneel vlak.
 • Korting op je sport-abonnement en zorgverzekering. 

 

Countus heeft focus op kwaliteit. Dat betekent dat we grondig en nauwkeurig werken en een professioneel kritische instelling hebben. We staan stevig in onze schoenen (rechte rug) en zijn maatschappelijk betrokken bij onze medewerkers en klanten. 

 

Heb je vragen? Dan mag je contact opnemen met Nynke Aardema, op n.aardema@countus.nl of 06-38410510. Weet je zeker dat dit jouw functie is, dan mag je je gegevens achterlaten via onderstaande button. Je hoeft geen complete brief te schrijven, als je je contactgegevens achterlaat en eventueel cv, dan nemen wij contact met je op.

We staan achter een stabiele en duurzame groei van ons team. Daarom zijn we op zoek naar kandidaten die bij ons in dienst willen komen, niet op interimbasis.  

Sluitingsdatum: 5 oktober 2020

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  


Lees meer…