Verkoopmedewerker Slagerij – PLUS – Amersfoort

Plus logo

JobID=1.0.08

PLUS Amersfoort

Plaats: Amersfoort
Type baan: Parttime
Uren: 24 – 32 uur
Beschikbaarheid: Doordeweeks

Werkervaring: geen specifieke werkervaring nodig
Opleiding: mbo diploma

Wat ga je doen?

Binnen de functie als Verkoopmedewerker Slagerij ben je het aanspreekpunt voor onze klanten op de ambachtelijke slagerij afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en het voorraadbeheer van de producten, waarbij je zorgt voor de juiste verzorging, presentatie en zo nodig bereiding. Hierbij ben je vriendelijk en servicegericht naar onze klanten en heb je als doel de omzet te vergroten.

Wie ben je?

• Je bent flexibel ingesteld
• Je hebt een goed gevoel voor service en klantvriendelijkheid
• Je hebt uitstekende sociale vaardigheden
• Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel

Wat bieden we je?

Werken bij PLUS is werken met plezier, met leuk en afwisselend werk en mogelijkheden om door te groeien. Er zijn binnen PLUS diverse manieren om jezelf te ontwikkelen. De drive komt van jou, de begeleiding van ons. Ondernemerschap staat voorop. Denk mee. Onderneem mee.

Voor deze vacature heb je geen CV nodig

Lees hier meer…

Wat vind jij er van?