Kassamedewerker BBL – PLUS – Utrecht

Plus logo

 

JobID=1.0.08

PLUS Voorstraat – Utrecht

Plaats: Utrecht
Type baan: Fulltime
Uren: 32 – 45 uur
Beschikbaarheid: Doordeweeks + Weekenden + ’s Avonds

Werkervaring: geen specifieke werkervaring nodig

Wat ga je doen?

Wij bieden je een functie op de kassa-afdeling. Het op een correcte wijze afrekenen van artikelen behoort tot een van je belangrijkste taken. Er gaat dagelijks veel geld door je handen en er wordt van je verwacht dat je daar op een zorgvuldige manier mee om leert te gaan. Als kassamedewerker bepaal je mede de sfeer voor de klanten. Jij bent vaak één van de laatste medewerkers waar de klant mee te maken heeft voordat hij de winkel verlaat. De indruk die de klant bij de kassa krijgt blijft vaak het langste hangen. Een verantwoordelijke baan dus.

Wie ben je?

• Je bent flexibel ingesteld
• Je hebt een goed gevoel voor service en klantvriendelijkheid
• Je hebt uitstekende sociale vaardigheden
• Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
• Je studeert aan een BBL opleiding

Wat bieden we je?

Werken bij PLUS is werken met plezier, met leuk en afwisselend werk en mogelijkheden om door te groeien. Er zijn binnen PLUS diverse manieren om jezelf te ontwikkelen. De drive komt van jou, de begeleiding van ons. Ondernemerschap staat voorop. Denk mee. Onderneem mee.

Voor deze vacature heb je geen CV nodig

Lees hier meer…

Wat vind jij er van?