Vacature Sales & Incasso specialist – Hendriks Incasso – Dronten

Hendriks Incasso

Vacature Sales & Incasso specialist

Sta jij in de startblokken voor een uitdagende startersfunctie? En zie jij jezelf al helemaal werken in een jong en resultaatgericht team? Bekijk dan zeker eens deze vacature!

Over de functie
Als incassomedewerker incasseer je openstaande vorderingen. Jij bent de spil tussen debiteuren en de schuldeisers (de opdrachtgevers). Je zoekt veelvuldig contact met debiteuren en spoort ze aan om te betalen. Op welke mogelijke manier dan ook – via een belletje, Whatsapp of de mail. Je houdt klanten op de hoogte van de lopende dossiers en houdt alle communicatie overzichtelijk bij in ons systeem. Je behandelt de dossiers zelfstandig van A tot Z!

Functie-eisen
– Voor deze functie ben jij minimaal 32 uur per week beschikbaar;
– Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau nodig voor deze functie;
– Commerciële werkervaring is heel mooi meegenomen! De ervaring vanuit een (bij)baan zoals telefonisch verkoper, fondsenwerver of promotiemedewerker komt bij ons goed van pas!
De juiste drive en jouw persoonlijkheid vinden wij ook heel belangrijk. Wij zoeken collega’s die lef hebben, gedreven zijn en willen scoren! Jij deinst niet terug voor lastige gesprekken met klanten of debiteuren, maar ziet het juist als een uitdaging om samen tot een oplossing te komen. Je gaat veel zelfstandig te werk, maar bent ook een sterke team-player. Je bent woonachtig in de omgeving van Dronten. Ons kantoor is goed te bereiken vanuit regio Zwolle, Lelystad of Harderwijk.

Wat wij bieden
– Een (marktconform) basissalaris, welke hoog kan oplopen wanneer jij goede resultaten behaalt!;
– Een tijdelijk contract, met de intentie tot vast;
– 21 vakantiedagen (op fulltime basis);
– Vakantiegeld;
– Reiskostenvergoeding.
Wat jij verder van ons kan verwachten? Wij hebben regelmatig leuke personeelsuitjes of VIP-trips naar het buitenland. En zodra het weer kan, staat de vrijdagmiddagborrel voor jou klaar!

Over het bedrijf
Hendriks Incasso is een juridische dienstverlener – wij zijn groot geworden door incasso, maar bieden ook andere diensten aan (zoals juridisch advies en debiteurenbeheer). De organisatie is gevestigd in Dronten en telt 27 medewerkers. Wij zijn ambitieus, gedreven en uniek in onze werkwijze. Incasso 2.0 noemen wij dat! We zijn een hecht team en dagen elkaar uit om het beste uit jezelf te halen. Prestatie en plezier zijn dan ook belangrijke kernwaarden binnen ons bedrijf.
Meer weten over deze functie? Dan kun je contact opnemen met Barbara Endendijk (HR medewerker) via 085 – 0640 220.

Wat vind jij er van?