Telefonist/receptionist – Slingeland ziekenhuis – Doetinchem

Slingeland ziekenhuis logo

Telefonist/receptionist
18 uur per week

‘Word jij het nieuwe gezicht van het Slingeland ziekenhuis?’
Wat biedt deze functie?

Als receptioniste ben je hét visitekaartje van het ziekenhuis! Je beantwoordt de meest uiteenlopende vragen van patiënten en bezoekers en wijst ze de weg naar de afdeling. Als telefoniste bedien je de telefooncentrale en zorg je voor de juiste afhandeling van inkomende gesprekken. Ook bedien je overige communicatie-apparatuur. Tenslotte houd je toezicht op de brand- en storingspanelen.
Het werk aan de Inschrijfbalie is weer heel anders. Daar registreer je de patiëntgegevens en je zorgt voor een correcte invoering. Hiervoor heb je administratieve kwaliteiten nodig en ben je handig op de computer. Andere administratieve taken maken ook deel uit van deze functie.

Al met al een erg afwisselende en ook verantwoordelijke baan.

Waar ga je werken?
Het team bestaat uit 17 enthousiaste receptionistes/telefonistes en een teamleider. Samen zorgen we voor een 24-uurs bezetting van de receptie/telefooncentrale in de centrale hal, ook op zon- en feestdagen. Tijdens de nachtdiensten werk je op de Spoedeisende Hulp.

Wat verwachten wij van jou?
– Minimaal een MBO-opleiding niveau 3, richting telefonist/receptionist.
– Aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
– Je bent dienstverlenend, gastvrij, representatief en initiatiefrijk.
– Je hebt een open manier van communiceren.
– Je hebt een flexibele instelling vanwege onregelmatige diensten.
– Je kunt werken met diverse geautomatiseerde systemen.
– Je werkt zorgvuldig en bent stressbestendig.
– Je vindt onregelmatig werken geen probleem.
– Je bent in juni en augustus extra inzetbaar tot maximaal 32 uur.

Lees hier meer…

Wat vind jij er van?