Medewerker klantenservice – Service Centrum Drechtsteden – Dordrecht

Drechtsteden logo

Voor de Dienstverlening Drechtsteden zoeken wij per april 2021 een aantal Medewerkers Klantenservice. Je werkt in een variabel rooster waarbij je op wisselende werkdagen wordt ingepland.
Het betreft een tijdelijke functie, voor negen maanden.
Je salaris is afhankelijk van je kennis, opleiding en ervaring.

Geen dag is hetzelfde, in de functie van Medewerker Klantenservice bij de Dienstverlening Drechtsteden! Je streeft naar optimale dienstverlening, ziet verbanden, en bent in staat om snel te schakelen. Jouw dienstverlenende- en klantgerichte instelling en je zorgvuldige manier van werken komen je in deze functie goed van pas. Je denkt niet in problemen maar in oplossingen, toont je flexibel in je werkzaamheden, neemt verantwoordelijkheid en levert continuïteit. Initiatief en creativiteit worden gewaardeerd!

Lees hier meer…

Wat vind jij er van?