Hulpkracht boetiek Bijbaan – Arnhem Presikhaaf – Arnhem

Coop logo

JobID=1.0.08

Ben jij op zoek naar een bijbaan en ben je minimaal 3 uur per week beschikbaar? Houd je van afwisseling? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan zoekt Coop jou!
Als hulpkracht ben jij inzetbaar op alle afdelingen. Je helpt met het verwerken van de vracht en kunt worden ingezet als kassamedewerker. Je werkt in de avonduren en/of in het weekend. Je bent een vriendelijk en enthousiast aanspreekpunt en beantwoord vragen. Elke dag een nóg betere winkel voor onze klanten: daar ga jij voor! Opleiding / Ervaring

Jij:
Wilt graag in een supermarkt werken
Bent leergierig en enthousiast
Bent klantvriendelijk en flexibel
Hecht veel waarde aan details
Kunt goed samenwerken
Hebt een representatieve uitstraling Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou:
Coop zorgt goed voor haar medewerkers. We bieden jou een leuke parttime baan (3-12 uur per week) met een marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaarden. Maar ook: een goede werksfeer en enthousiaste collega’s. Werken moet tenslotte ook leuk zijn. Iedere dag is anders in onze winkels. Dat betekent veel afwisseling én uitdaging. Bovendien profiteer je van onze trainingsmogelijkheden om nog beter te worden in je werk. En ook fijn: als medewerker van Coop krijg je korting op je boodschappen!
Zie jij een baan als hulpkracht wel zitten? Reageer dan direct.

Lees hier meer…

Wat vind jij er van?