Receptioniste/Telefoniste – Merletcollege – Cuijk

Merletcollege

Het Merletcollege is een school voor voortgezet onderwijs met locaties in Cuijk, Grave en Mill. Wij willen er zijn voor alle leerlingen in die regio en profileren wij ons met een breed aanbod, waarin veel te kiezen valt. De scholen, van gymnasium tot en met praktijkonderwijs, ontwikkelen de talenten van iedere leerling door ‘goed onderwijs’ te bieden geïnspireerd om zo de leerlingen passende startposities voor vervolgonderwijs en voor toetreding tot de maatschappij te laten verwerven.
In Cuijk biedt de school theoretisch (mavo), kader- en basisberoepsgericht vmbo-onderwijs met leerwegondersteuning aan en kan havo en vwo worden gevolgd. In Grave bieden we theoretisch, kader- en basisberoepsgericht vmbo-onderwijs met leerwegondersteuning, volledig havo-onderwijs en vwo-onderwijs tot en met het derde leerjaar. Het onderwijsaanbod in Mill is voor het vmbo hetzelfde als in Grave en Cuijk, daarnaast wordt in Mill havo aangeboden tot en met leerjaar 3.

TELEFONISTE / RECEPTIONISTE – 16 uur

Omdat een van onze huidige telefonistes ons gaat verlaten, zijn wij, per 1 maart 2021, op zoek naar een enthousiaste en betrokken telefoniste/receptioniste voor 16 uur (0,4 fte) op onze locatie in Cuijk. Het betreft een tijdelijke vacature voor een jaar, met mogelijkheden op een dienstverband voor onbepaalde tijd bij gebleken geschiktheid en voldoende formatie.

Lees hier meer…

Wat vind jij er van?