Administratief medewerker – PI – Veenhuizen

Tempo Team

32 – 36 uur, 4 – 5 dagen per week

Zoek jij een uitdagende baan binnen de Rijksoverheid? Lijkt het jou een leuke taak om de lonen te verwerken van de gedetineerden in Nederland? Ben jij de financieel administratief medewerker die de winkelbestanden verwerkt binnen de gevangenismuren? Voor de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) zijn wij op zoek naar een financieel administratief medewerker die hier mee aan de slag gaat! Een bijzondere functie dus op een bijzondere locatie: Veenhuizen.

Wat bieden wij jou
– €2209 – € 2871,26
– De opdracht is tot 1 mei met kans op verlenging!
– Fijn team, digitaal contact i.v.m thuiswerken
– Verwerking transacties gedetineerden
– Shared Service Center in Veenhuizen
– Kans op verlenging!

Wie ben jij
Ben jij op zoek naar een leerzame opdracht in een bijzondere werkomgeving? Mooie aanvulling op je CV? Net klaar met HBO of al ervaring opgedaan bij andere bedrijven? Dan zoeken we jou voor deze verantwoordelijke en bijzondere functie?

– Minimaal MBO 4 diploma
– Ervaring met werken met cijfers
– Minimaal 32 uren beschikbaar per week

Wat ga je doen
In de ochtend overleg je met jouw team wie wat doet! Vanuit huis start je op en zul je je financieel administratieve kennis gaan toepassen. Gedetineerden werken ook en verdienen dus ook wat geld in de gevangenis. Dit geld zul jij overboeken naar de rekening, maar je zorgt er ook voor dat de rekeningen worden betaald van zijn of haar boodschappen in de centrale winkel. Leerzaam voor jou, maar ook een mooie ervaring zul je opdoen de komende maanden!

– Je verwerkt de lonen van de gedetineerden
– Je verwerkt de kasdagstaten, winkelbestanden en fondsen binnen DJI
– Je verwerkt betalingsverzoeken
– Je berekent ontslag, overplaatsing en verlof

Waar ga je werken
Als fullservice overheidsbedrijf opereert het SSC in een politiek-bestuurlijke omgeving. Het SSC heeft alle dienstverlening op het gebied van bedrijfsvoering in huis. Met 15 jaar ervaring kennen ze de markt en zijn ze een betrouwbare partner voor inkoop, financiën, HRM, facilitaire dienstverlening, project- en programmamanagement. SSC heeft een stevige basis, maar blijft ontwikkelen, innoveren en meegroeien met afnemers. Dit én de vele en snel opeenvolgende ontwikkelingen die spelen in het werkveld, maken SSC tot een dynamische werkomgeving.

– Rijksoverheid
– Locatie Veenhuizen – werken vanuit huis
– afdeling Rekening Courant

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Wat vind jij er van?