Salarisadministrateur – Headhuntersteam – Aalsmeer

JobID = 1a0.08

Kun jij goed omgaan met deadlines en zorg jij ervoor dat jij deze altijd succesvol behaald? Jij realiseert je namelijk als geen ander dat het missen van deadlines meerdere personen direct in hun portemonnees zal raken. Elke maand weer zorgen jij en jouw collega’s op de salarisadministratie voor de verloning van vele personeelsleden. Klanttevredenheid is waar jij het immers voor doet.

Hoe zien jouw taken eruit?
Jouw uitvoerende taken zijn veelal het opstellen van loon- en pensioenaangiften, het verwerken van personeel mutaties, het beheren van personele verzekeringen en werkzaamheden met betrekking tot ziekteverzuim bij klanten. Door jouw gedegen expertise op het gebied van verloning ben jij een volwaardig gesprekspartner voor jouw klanten. Je bent in staat om hen te adviseren op het gebied van arbeidsvoorwaarden, sociale zekerheid en loontechnische of arbeidsrechtelijke zaken.

Wat hebben zij te bieden?
• Marktconform salaris (SRA benchmark);
• 28 vakantiedagen;
• Pensioenregeling;
• Reiskostenvergoeding;
• Variabele eindejaarsbonus;
• Goede opleidingsmogelijkheden (VPS).

Lees meer…