Hoofd Monteur Zonnepanelen PV | PV Installatieteam – wr – Valkenswaard

JobID = 1a0.1

Voor wie je gaat werken:

  • Wij zijn een bedrijf in de solarbranche.
  • Wil jij aan de slag als chef monteur zonnepanelen?
  • Heb je ervaring met het installeren van zonnepanelen?


Vaste baan: Hoofd Monteur Zonnepanelen PV | Solar | 2.800 – 3.700 | Leidinggevend Monteur Zonnepanelen

Wij ontzorgen klanten totaal op het gebied van zonnepanelen. Ons bedrijf onderzoekt voor tevens de mogelijkheden op het gebied van gemeentelijke en provinciale subsidies en indien nodig begeleiden we het vergunningstraject.
Wij zijn een groeiend, persoonlijk en innovatief zonnepanelenbedrijf, waar transparantie en kwaliteit hoog in het vaandel staan. 

Wat wordt er van jou verwacht?:

Voor de vacature als Chef Monteur Zonnepanelen Valkenswaard Solar ga je het volgende doen: 

Jouw werkzaamheden bestaan uit het samen met je team monteren en installeren van zonnepanelen op zowel schuine als platte daken en bij particulieren en bij projecten. De verantwoordelijkheid voor de installaties”font-family: Times; font-size: medium;”>Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Chef Monteur Zonnepanelen, die past in deze rol.

Waar jouw profiel aan moet voldoen:

  • Ervaring als chefmonteur zonnepanelen is vereist;
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;
  • Je bent accuraat, netjes, representatief en klantgericht; Je bent een echte teamplayer maar kunt ook zelfstandig werken;
  • Je woont in de omgeving van Valkenswaard, Eindhoven, Weert, Helmond en Den Bosch. 

Als Hoofd Monteur Zonnepanelen PV bij dit bedrijf in Valkenswaard kun je rekenen op::

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan. 
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.800 tot Euro 3.700. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris. 
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering. 

Wanneer ga jij aan de slag?:

Woorden die ook meespelen zijn: Chef Monteur Zonnepanelen PV Ontwerper, Solar Specialist of Solar Engineer. Ook Photovoltaic System, PV system of Solar Power System zijn dingen die in dit vak ter zake doen.

Reistijd is belangrijk voor jou en ook voor ons. Vandaar dat we graag mensen uit Valkenswaard uitnodigen te solliciteren. Maar ook uit de buurt, denk aan Mierlo, Sint-oedenrode, Rijen, Oosterhout en Tilburg. Als je uit Haren, Eindhoven, Vught of Deurne komt woon je ook prima voor ons. Woon je in Gilze, Heeze of Rijsbergen graag ook solliciteren. En woon je in Capelle, Boxtel, Best of NB dan past dat ook prima. Vanaf de woonplaatsen Ravenstein, Alphen en Ransdaal is onze vestiging ook goed bereikbaar.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever.
WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. 
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Lees meer…