Heftruckchauffeur – Randstad – Leeuwarden

JobID = 1a0.07

Wil jij werken bij een groot internationaal bedrijf? Weet jij wel hoe je met de heftruck om moet gaan? En werk je graag in de 5 ploegen? Dan is FrieslandCampina in Leeuwarden op zoek naar jou!wat bieden wij jouEen salaris van € 13,47 bruto per uur;Een fulltime baan in de 5 ploegenEen baan met doorgroeimogelijkhedenEen baan voor langere tijdLeuke en collegiale werksfeerOnregelmatigheidstoeslagen van 34% tot 108%wie ben jijEen geldig heftruckcertificaat;Minimaal een jaar ervaring op de heftruck;Je hebt affiniteit met techniek;Je hebt affiniteit met productiewerk;Je spreekt de Nederlandse taal.wat ga je doenAls heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het zowel snel als secuur laden, lossen en verplaatsen van verschillende producten. Dit hou je bij in het systeem SAP. In de dagelijkse hectiek weet jij altijd kalm te blijven. Als heftruckchauffeur ben jij een echte teamspeler bij wie veiligheid en oplettendheid voorop staan.waar ga je werkenFrieslandCampina is een internationaal bedrijf met een sterk lokaal karakter: toegankelijk en open. FrieslandCampina wil een inspirerende en betrouwbare werkgever zijn. Ze zorgen voor kansen, een goede en veilige werkomgeving en relevante training en opleidingen. Met gemotiveerde en goed opgeleide mensen kan FrieslandCampina meer uit melk halen. Daarom staat het inspireren van de medewerkers bij FrieslandCampina hoog in het vaandel. FrieslandCampina is altijd op zoek naar nieuw talent, in alle mogelijke disciplines van de onderneming. Je krijgt de kans om jouw kennis en kunde zo goed mogelijk te ontwikkelen.Enthousiast? Solliciteer dan nu! Dan nemen wij contact met jou op. Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees meer…