Docent AVO -3134KK – Randstad – Vlaardingen

JobID = 1a0.07

I.v.m. de aanhoudende Covid19 zoeken wij met spoed meerdere docenten met een pabo achtergrond, docenten AVO vakken of docenten welke ervaring hebben in het lesgeven van meerdere verschillende vakken. Je kan op korte termijn aan de slag op een grote, maar zeer open en persoonlijke scholengemeenschap in de regio van Vlaardingen tot aan Naaldwijk. Je beschikbaarheid is in onderling overleg goed af te stemmen, met een looptijd tot 1 juli 2021. Daarnaast ben je flexibel en in de gelegenheid om op verschillende locaties ingezet te worden.wat bieden wij jouBeloning conform CAO VO of MBOUitzenden of detacherenInzet op basis van persoonlijke beschikbaarheidEen school die bij jou pastOndersteuning ten tijde van Covid19wie ben jijDocent AVO, docent Pabo of heb je reeds ervaring in meerdere vakken als docent? Alles is mogelijk in deze vacature!je hebt een eerste of tweedegraads bevoegdheid of bent nog in opleidingje wilt graag werken in het VO of MBOje hebt ervaring met zelfstandig lesgeven op het VO of MBO (stages tellen ook mee) je bent flexibel inzetbaar en in bezit van eigen vervoerwat ga je doenAls docent geef en bereid je je lessen zelfstandig voor. Je bent verantwoordelijk voor de kennisoverdracht, maar pedagogisch ben je ook van betekenis. Je bent consequent. Je weet dat elke klas een andere benadering nodig heeft. Door je flexibele instelling kun je op meerdere locaties worden ingezet en je beschikbaarheid wordt in onderling overleg afgestemd.Je geeft les in AVO vakkenFungeert eventueel als mentorDraagt bij aan de ontwikkelingen van leerling, de school en aan jezelfwaar ga je werkenDeze scholengemeenschap bestaat uit acht scholen voor voortgezet onderwijs (vmbo, havo, vwo) en zes scholen voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo). Ruim 7500 leerlingen en studenten volgen hier persoonlijk en betrokken onderwijspersoonlijke en betrokken benaderinginnovatief, met oog op de persoonlijke ontwikkeling van de leerlingmodern in opzet, grootschalig maar laagdrempeligdynamisch met een groot regionale betrokkenheidDus heb jij nog ruimte in je rooster? Of ben je nog op zoek naar een nieuwe baan? En wil jij deze scholengemeenschap en de leerlingen verzekeren van goed onderwijs gedurende covid19? Reageer dan snel!Na ontvangst van je sollicitatie neem ik contact met je op, om samen verder te kijken naar de concrete mogelijkheden! Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees meer…