Psychotherapeut / Klinisch Psycholoog (16-40 uur) – Samenwerkende Psychologen Alphen aan den Rijn – Alphen aan den Rijn

JobID = 5e0.1

Samenwerkende Psychologen Alphen aan den Rijn (SPA) is een kleinschalige praktijk voor zowel Basis als Gespecialiseerde GGZ. Ons behandelaanbod is voornamelijk gericht op volwassenen met angst-, depressieve-, somatoforme- en persoonlijkheidsproblematiek. Naast individuele behandelingen bieden wij ook groepstherapie aan. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega klinisch psycholoog en/of psychotherapeut.

De functie

Naast behandeling van eigen cliënten in de Gespecialiseerde GGZ treedt je op als regiebehandelaar en werkbegeleider voor onze psychologen in opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog of psychotherapeut. Je bewaakt de professionele kwaliteit van de behandeling en de dossiervorming. Je neemt deel aan werkoverleg en intervisiebijeenkomsten.

Je beschikt minimaal over een registratie als klinisch psycholoog en/of psychotherapeut. Je kunt zelfstandig en resultaatgericht werken binnen de organisatorische kaders en procedures. Je hebt ruime behandelervaring en bij voorkeur ook ervaring met groepstherapie.

Wij bieden een dynamische werkomgeving binnen een klein team van enthousiaste en professionele medewerkers; een grote variatie in problematiek en behandelingen; intervisie, werkoverleg en ruimte voor meedenken en eigen initiatief.

Een parttime arbeidsovereenkomst voor minimaal 16 uur per week of een fulltime arbeidsovereenkomst behoren beiden tot de mogelijkheden.

Solliciteren

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan je schriftelijke sollicitatie met cv naar info@spa-psychologie.nl.


Lees meer…