Psychiaters Noord/Oost 8-40 uur (volwassenenzorg) – Max Ernst GGZ – Groningen

JobID = 5e0.1

In het noorden en oosten van het land zijn wij op zoek naar Psychiaters (volwasssenzorg) die zich thuis voelen bij een GGZ-instelling waar korte doorlooptijden, hoge cliënttevredenheid en een doelgerichte aanpak centraal staan.

Max Ernst GGZ is een aanbieder van ambulante GGZ. We willen de beste behandeling bieden. We houden ervan om complexe problemen eenvoudig te maken, dan doen wij met focus. Zo boeken wij resultaat. Dat doen we inmiddels 15 jaar en niet zonder succes. Zo zijn we bijvoorbeeld de beste zorgaanbieder van depressiebehandeling.

Werken bij Max Ernst GGZ betekent uitgedaagd worden om steeds weer het beste in jezelf naar boven te halen. Wat wij doen, doen wij met passie en focus.

Wat ga je doen

Als regiebehandelaar stel je diagnoses en draag je de behandelverantwoordelijkheid over de dossiers die bij je collega’s onder beheer zijn. Daarnaast geef je leiding aan het cliëntenoverleg wat in een multidisciplinaire setting plaatsvindt.

Als behandelaar bied je farmacotherapie aan onze cliënten. Als professional lever je een bijdrage aan de ontwikkeling en kwaliteit van de behandelingen, hierbij neem je deel aan het periodieke psychiateroverleg.

Wat wij vragen

Je bent BIG-geregistreerd als arts / psychiater. Je beschikt daarnaast over een grote mate van zelfstandigheid gecombineerd met een collegiale en cliëntgerichte instelling. Je bent je bewust van de ontwikkelingen binnen de GGZ en ziet dit als een kans om de cliëntzorg op een nog hoger niveau te tillen. Je bent enthousiast en gemotiveerd en het begeleiden van collega’s gaat je goed af. Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Wat wij bieden

Werken bij Max Ernst GGZ betekent werken bij een organisatie die de kwaliteit van zorg voorop heeft staan. Daarbij bieden wij een afwisselende en uitdagende baan in een professionele organisatie met getalenteerde collega’s. Zowel een loondienstverband als een ZZP-constructie is mogelijk.

Geïnteresseerd?

Heeft bovenstaande jou voldoende getriggerd om met ons kennis te maken? Solliciteer dan gerust met je LinkedIn-profiel en we nemen contact met je op. Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Frank de Baar (recruiter) via 06-54635221. Meer over Max Ernst GGZ vind je op www.max-ernst.nl


Lees meer…